Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mikroalga képes leírás - Alga.tlap.hu
részletek »

Mikroalga - Alga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alga.tlap.hu » Mikroalga
Keresés
Találatok száma - 5 db
A fiatalság titka?

A fiatalság titka?

A víz minden élet bölcsője. Nem csak a földi élet keletkezésénél, de ma is nélkülözhetetlen a fennmaradáshoz. A ma jellemző földi élet születése a vízhez és az algákhoz (fotoszintetizáló élőlényekhez) köthető. Képzeletünkben úgy 3,5 milliárd évet visszautazva láthatjuk az első kék algák (cianobaktériumok) születését.

Alga - mikroalga

Alga - mikroalga

Az alga szervezetünk számára nélkülözhetetlen anyagok széles skáláját tartalmazza. Sok táplálkozással foglalkozó szakember egybehangzó véleménye szerint a mikroalga az egyik legalapvetőbb és legvitamindúsabb élelmiszer.

Az algákról mindent

Az algákról mindent

A földi élet kialakulása elképzelhetetlen e növények nélkül. Mikroszkóp alatt az algák baktériumoknak tűnnek, ám méteres nagyságokra is megnőhetnek. A gasztronómiában a szusi révén jutott világhírhez, de étrend-kiegészítőként is egyre ismertebb.

Az ember ősi eledele

Az ember ősi eledele

Az alga elnevezését először Carl Linné használta 1754-ben. Az algáknak közel 25.000 fajtája ismeretes, ezekből sokat már évszázadokkal, sőt évezredekkel ezelőtt is felhasználtak. Trágyázásra, gyógyításra, illetve étkezésre. A kelták, a vikingek, sőt az aztékok is rendszeresen hódoltak eme rendkívül egészséges tengeri kincs gyűjtésének, és szárított állapotban fogyasztották.

Az újra felfedezett mikroalga

Az újra felfedezett mikroalga

Én március óta fogyasztom, családom és barátaim is csatlakoztak az algafogyasztók táborához. Mindenki teljes megelégedettséget, fantasztikus egészségbeli és energiaszintbeli javulásokat tapasztalt. Az, aki beépíti mindennapi táplálkozásába a mikroalga Green Gold termékeit, biztos lehet abban, hogy szervezete sejtszintű megújulását nagymértékben elősegíti. Szeretettel ajánlom: Bíró Ica

Tuti menü