Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spirulina képes leírás - Alga.tlap.hu
részletek »

Spirulina - Alga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alga.tlap.hu » Spirulina
Keresés
Találatok száma - 5 db
A spirulina

A spirulina

A Spirulina alga fogyasztása csökkentheti a vér koleszterinszintjét, a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját, miközben növeli az érvédő HDL-koleszterin arányát. A Spirulina alga antioxidánsai védik a szervezetet a rákkeltő szabad gyököktől, erősítik a szervezet immunrendszerét. Ennek köszönhetően lassul a szervezet öregedési folyamata.

A spirulina alga élettani hatásai

A spirulina alga élettani hatásai

A Spirulina mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A Kísérleti Radiológiai Intézet adatai szerint a spirulina szedésekor már egy hónap alatt 67%-kal csökken a stroncium mennyisége a szervezetben. Majdnem ilyen gyorsan tisztul ki a cézium-137 is. A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

Algainfo - spirulina

Algainfo - spirulina

A növénytani elnevezés 'spirulina' azt jelenti kicsi spirál. Vélhetőleg azért kapta ezt a nevet, mert a mikroszkóp alatt egy spirálra emlékeztet a külseje. Ez a kicsi kék alga valójában egy baktérium, mégpedig egy cianobaktérium.

Csendes-óceáni étel

Csendes-óceáni étel

A Spirulina kiválóan serkenti, frissíti és erősíti a szervezetet, különösen az immunrendszert. Spirulina platensis kék-zöld mikróalga, amely az édes és sós vizekben fordul elő. Több, mint 100 féle éltető elemet tartalmaz - együttható tulajdonságokkal. Ezen jótékony tulajdonságokat taglalja az oldal.

Spirulina diétás ital

Spirulina diétás ital

A BluBio Spirulina diétás ital minősége nagyrészt a növényi anyagokból nyert kombináción alapszik. Elősegíti az anyagcsere gyors működését. A BluBio Spirulina diétás itallal komplett étkezést lehet helyettesíteni. Így csökkentheti súlyát és életerőt nyerhet.

Tuti menü