Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ahol beszélgetnek róla - fórumok képes leírás - Alga.tlap.hu
részletek »

Ahol beszélgetnek róla - fórumok - Alga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alga.tlap.hu » Ahol beszélgetnek róla - fórumok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fogyás algakészítménnyel - fórum

Fogyás algakészítménnyel - fórum

Kedves Hozzászólók! Senki nem próbálta még ki az Algae Bio Slimmer csoda fogyasztó szert? Jó lenne tudni érdemes-e beleölni annyi pénzt és az egészségre nem veszélyes-e? Kérem válaszoljon aki kipróbálta. Anna

Gyakorlati tapasztalatok mikroalga porokról - fórum

Gyakorlati tapasztalatok mikroalga porokról - fórum

Több 50 körüli (inkább feletti) hölgytől hallottam, hogy egész jól átszabta a testüket a fenti két por alkalmazása (tényleg jól néznek ki, csakhogy előtte nem ismertem őket). Mivel 50 fölött igen nehéz fogyni, igy gyakorlati tapasztalatokat várnék, hisz a por nem olcsó!

Mikroalgák a fogyókúrában - fórum

Mikroalgák a fogyókúrában - fórum

A mikroalgák jók a fogyókúrában? Hol kapható és miként kell a szervezetbe juttatni? Most olvasgatok róluk ezen az oldalon, de még nem hallottam erről semmit. Az a gondom, hogy tornázom heti 4-5alkalommal, de egyszerűen nem fogyok pedig csak 5 kg-ot szeretnék!

Spirulina - fórum

Spirulina - fórum

A Rákos és Kardiovaszkuláris Betegségek Osakai Központjának kutatói megerősítették, hogy a spirulina kivonat szedése pozitív hatással lehet a szervezetben a rák ellen harcoló immunsejtek képződésére. Állatokon végzett, illetve egyéb kutatások bizonyították évtizedeken át a spirulina immunrendszer aktiváló hatásait.

Spirulina alga tabletta - fórum

Spirulina alga tabletta - fórum

Sziasztok! Keresgéltem de nem találtam semmit róla. Persze, hogy mi ez azt már tudom, de vajon mennyire hasznos? Van köztetek tapasztalt , aki megosztaná a véleményét róla? Legközelebb este leszek gépközelben, remélem lesz aki ismeri. Köszönöm.

Spirulina alga: zsírégető, rákellenes és lúgosít

Spirulina alga: zsírégető, rákellenes és lúgosít

Az elmúlt években mind többet hallhattál a különféle algák egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságairól. Talán szkeptikusan állsz a dologhoz, ám mivel egyre több szakember nyilatkozik pozitívan a tengerből származó élelmiszerekkel kapcsolatban, lassan ideje felülvizsgálnod ellenérzéseidet.

Szkeptikusok az algákról - fórum

Szkeptikusok az algákról - fórum

Ha sok moszatot eszünk, lehet hogy egy idő után már mi is elalgásodunk ? De tény az tény, hogy egyre jobb üzlet az egészség.Jól ki van ez találva. Tudomásom szerint az algaliszt takarmányliszt. Biztos jó az állatoknak ? És biztos, hogy ami az állatoknak jó, jó az embereknek is?

Tuti menü