Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Algatermék vásárlás képes leírás - Alga.tlap.hu
részletek »

Algatermék vásárlás - Alga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alga.tlap.hu » Algatermék vásárlás
Keresés
Találatok száma - 16 db
Algák

Algák

Ahhoz, hogy a szervezet tökéletesen működjön, nap-mint-nap nagy mennyiségben kell ellátni nyomelemekkel és vitaminokkal, antioxidánsokkal. Sokáig azt hitték, hogy elég egyetlen tápanyagot pótolni, de ez nem így van. Mint a földi élet minden területén, az emberi szervezetben is minden mindennel összefügg. Hiába van az egyik elemből sok, ha a folyamat többi tagjából nem áll elég a szervezet rendelkezésére.

Algatone kapszula

Algatone kapszula

A Dunaliella salina az algák közül a legerősebb béta-karotin tartalmú fajta. Az alga a Béta-karotinon kívül a karotinok több variánsát tartalmazza, ellentétben a már ismert algafajtákkal. A kiemelkedően magas béta-karotin, klorofill, szelén és magnézium tartalom valójában 4 táplálék kiegészítőt vált ki egy kapszulában, mely egy komplex válasz a 21. század leggyakoribb egészségügyi problémáira.

Bioalga

Bioalga

Nagyon örülök, hogy rátaláltál a honlapomra! Ezzel megtetted az első lépést az egészséged, a jó közérzeted, a pozitív jövő felé! Bizalmadért cserébe egy átfogó tájékoztatást fogsz kapni, ami természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ez az információs tanulmány kutatók több évtizedes tapasztalatát, kutatómunkáját foglalja össze, amikhez csak sok-sok órányi olvasással, több száz oldal átrágásával tudnál eljutni, amiből neked kellene kiszűrni a megfelelő és valós információkat.

BluBio

BluBio

A BluBioTech International a természet erejére helyezi a hangsúlyt termékeivel . A mikroalgák 100%-ig természetes eredetűek és ezért hatnak egységesen a testre. A mikroalgáinkat a maguk több mint 50 létfontosságú szövetükkel és több, mint 2000 enzimeikkel, harmonikusan összeállított formában, a test igényeihez hangoltuk.

Csalános alga krémzselé

Csalános alga krémzselé

A legmostohább körülmények között is életképes csalán meggyógyítja, termővé teszi még a tönkretett földet is, ezért ne meglepő, hogy a belőle készült kozmetikumok a bőr állapotára is kedvezően hatnak. Erőteljes regeneráló, hidratáló hatású.

IMMUN Mix - a szuper mikroalga

IMMUN Mix - a szuper mikroalga

Az IMMUN Mix kapszulában 75%-ban BIO gazdaságokból származó algák kaptak helyet, mint például BIO spirulina, BIO chlorella. E két bio alga mellett még Lithotamnium calcareum alga és Haematococcus pluvialis alga is helyet kapott benne. Ez utóbbi alga astaxantin tartalma kiemelkedően magas. Az algák mellett a Tokotrienol is helyett kapott a kapszulában. Tokotrienol tartalmánál fogva különleges ez a termék, ui. a tokotrienol a ma ismert egyik legerősebb természetes antioxidáns. A kapszula anyag is különleges, hisz olyan anyagokból készült, melyet vegetariánusok is fogyaszthatnak. Az IMMUN Mix kapszula használata javasolt lehet a szervezet lúgosítására, az immunrendszer támogatására, alultápláltság esetében a szervezet regenerálásának segítésére, fizikai és szellemi teljesítmény támogatására,a stresszes tünetek enyhítésére, a daganatos betegek zöldség fogyasz-tásának kiegészítésére, az emésztőrendszer működésének segítésére. Naponta 1-2 kapszula lehet javasolt, a szervezet állapotától függően. Óriás kiszerelés (180 db kapszula), kedvező ár!

Immun Supreme

Immun Supreme

Az Immun Supreme komplex alga készítmény. A mikroalgák csoportjából, az emberiség táplálkozása szempontjából kiemelkedő értéket képvisel három mikroalga: a Spirulina Platensis, a Chlorella Vulgaris és a Lithothamnium Calcareum. Az Immun Supreme Alga komplex készítményében mindhárom alga megtalálható! A Spirulina, Chlorella és Lithothamnium alga tisztán természetes táplálék, kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazzák az egészséghez szükséges összes létfontosságú vitálanyagot. Nincs olyan laboratórium, mely e három alga összetevőinek ilyen tökéletes sokaságát össze tudná állítani! Erős antioxidáns hatású. Rendkívüli méregtelenítő és immunerősítő. Kiválóan lúgosít, az allergiás betegek nagy megelégedettséggel fogyasztják.

Mikroalga az egészség forrása

Mikroalga az egészség forrása

A spirulina alga és a chlorella lúgosító hatása. Az alga fontos szerepet játszik a lúgosítás folyamatában, így az egészség megőrzésében. Megmutatjuk Önnek, hogyan őrizze meg és szerezze vissza egészségét a 21. század szupertáplálékának: a Spirulinának és Chlorellának a segítségével. Lúgosítsa testét és kényeztesse sejtjeit 4000 vitális anyaggal!

Naturvitamin diszkont

Naturvitamin diszkont

Célunk, hogy kitűnő minőségű, természetes alapanyagú étrend kiegészítőket tudjunk biztosítani azok számára is, akik nem tudják megfizetni a jelentős reklámköltségekkel megnövelt, hangzatos nevű, ámde legtöbbször olcsó előállítási költségű, szintetikus készítményeket. Ritkán beszerezhető vitaminok, táplálékkiegészítők, alga készítmények.

Hirdetés
ProVitamin webáruház

ProVitamin webáruház

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is.

Soaktív spirulina kapszula

Soaktív spirulina kapszula

A kékes-zöldes mikro-algából készült kapszula komplex tápanyagok növényi forrása az egész család számára, mivel harmonikus és könnyen emészthető. Antioxidáns és stimuláló hatásaival támogatja az egészség védelmét. Értékes és fontos bioaktív összetevőket tartalmaz. A szervezetnek erőt, energiát és vitalitást biztosít. Erősíti és ápolja az immunrendszert, vírusellenes és antiallergén hatása van.

Spirulina - tablettába zárt csodaalga

Spirulina - tablettába zárt csodaalga

Spirulina, a tablettába zárt csodaalga Spirulina névre hallgat a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. A Spirulina 'alga' köznapi elnevezése ellenére a baktériumokkal áll a legközelebbi rokonságban, a cianobaktériumok törzsébe tartozik. Prokarióta, azaz nem rendelkeznek körülhatárolt sejtmaggal (ellentétben az algákkal, amelyek egy- vagy többsejtűek), viszont színanyagainak köszönhetően a növényekhez hasonlóan képes fotoszintetizálni. A kutatók szerint a néhány milliárd évvel ezelőtt élt rokonai lehettek az első élő szervezetek, amelyek oxigént termeltek, 'tevékenységük nyomán a légkör összetétele kezdett megváltozni, s ez megnyitotta az utat a fejlettebb létformák kialakulása felé. A cianobaktériumok szélsőséges viszonyok között is megtelepednek hőforrásokban, gleccsereken, fák kérgén, leveleken, homokon vagy sziklaszirteken. Egyes fajaik gombákkal zuzmókat alkotnak, mások baktériumokban színtestekként működnek. A Balaton túlmelegedésekor fellépő kellemetlen vízvirágzásban is nagy szerepe van a cianobaktériumoknak.

Spirulina Max

Spirulina Max

A tenger élővilága nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem bizonyos egészségvédő tápanyagok forrásául is szolgál. A Spirulina Max tengeri algát tartalmazó készítmény, mely számos vitamint és ásványi anyagot, valamint egyéb hasznos összetevőt tartalmaz, melyek hatékonyan támogatják egészségét. A Kékeszöld alga számos vitamint, ásványi anyagot (jód, bróm, Mangán, Kálium, Vas) és az összes esszenciális Aminosavat tartalmazza. Kitűnő Jódpótló. Vasat szerves komplex formában tartalmaz, így a Vashiány pótlására az egyik legalkalmasabb természetes forrás.

Spriulina - a legnagyobb hatóanyagtartalommal

Spriulina - a legnagyobb hatóanyagtartalommal

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Vitamin Station Spirulina Chlorella

Vitamin Station Spirulina Chlorella

A Vitamin Station termékek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Nem tartalmaznak tartósítószert, sót, cukrot, ízesítő anyagokat. Termékeink GMP minősítéssel rendelkeznek. Az Alga Complex egyedülálló összetétellel rendelkezik, mivel a spirulina és chlorella algán kívül még búzafüvet, lucernát, és további 12 értékes növényi összetevőt is tartalmaz.Az Alga Complex a lúgosító, méregtelenítő kúrák fontos kiegészítője lehet.Az algák apró, egyszerű felépítésű vízi növények. Két ismert fajtájuk a spirulina (kékeszöld alga) és chlorella (zöld alga). Különlegességük és egyben legnagyobb előnyük, hogy tápértékük kiemelkedően magas.

Vitaminkirály

Vitaminkirály

Prémium vitaminok akciós áron! Egyénre szabott vitamin csomagok, speciális vitamin csomagok, vitamin outlet, szakértő segítség - ez a Vitaminkirály. Alga tartalmú porok, kapszulák és tabletták nagy választéka.

Tuti menü